Üdvözöljünk a Kecskemét Alsószéktóért Egyesület oldalán!

 

Kedves Látogató! Az egyesületünk munkájába, terveibe és sikereibe nyerhet betekintést, ha az oldalunkat „lapozgatja”. Tevékenységünk igen sokrétű. Az egyesület létrehozásakor néhány nagyon fontos célt határoztunk meg. Ilyenek a lakókörnyezetünk fejlesztése, amibe beletartozik a Melinda park rendezése, a futópálya gondozása, korszerűsítése. A térség intézményeinek segítése.  

Fontos munkánk a közösség teremtés, melynek segítségével a térség lakói otthonosabban érezhetik magukat. Az őszi és tavaszi „vigasságokon”–túl, lehetőség van gyönyörű környezetben sportolni, kikapcsolódni. 

Az civil-közösségi feladatok szervezése már évek óta az egyesület kiemelkedő feladata. Az embertársaink megsegítése a közösség feladata.

 

Az egészségügy minden évben elismeréssel fogadja a véradások megszervezésében és megrendezésében nyújtott munkánkat. Az adománygyűjtésben igen kimagasló eredményeket értünk el. Az előző évek karácsonyi élelmiszer gyűjtése alkalmával, több mint másfél tonna tartósélelmiszert tudtunk adományozni. A sikerhez nagymértékben hozzájárult, hogy hatékonyan kapcsolódtunk be az Országos Élelmiszer Bank munkájába.

A fiatalok szabadidős tevékenységének szervezésében is feladatot vállalunk. Hagyományt teremtő módon indítottuk útjára az Alsószétói 24 órás futóversenyünket, amely az egész kecskeméti ifjúságnak szól. Az iskolájukat képviselve kapcsolódhatnak be a 24 órán át tartó sportos találkozóra. Mindenki szeretettel várunk!      -Zsótér-

 

IV. Alsószéktói 24 órás futóverseny   2017. szeptember 30-tól október 1-ig

Negyedik alkalommal rendezte meg a Kecskeméti Alsószéktóért Egyesület az Alsószéktói 24 órás futást a Melinda parkban lévő 635 méteres futópályán. Tavaly azt írtuk, hogy egyre inkább kezdi kinőni magát a kezdeményezés, ahogy a futáshoz is mind többen kapnak kedvet a fiatalok és az idősek közül is. Ez a megállapítás idén még inkább igaz, mert ismét felülmúlta a résztvevők száma a korábbit.   Köszönet a munkájukért!...                     Bővebben > 

 
 
 

 A 2017-es Alsószéktói 24 órás futás támogatói:

            

 

 
 
  Köszönet a támogatásukért!

  

 
        
Ezt írták rólunk ...

 

 

 Alsószéktó 24 órás futás

Szeretettel várunk minden sportolni vágyó fiatalt és felnőttet! 

 
 
 
 

 

2017. évi  Alsószéktói Vigasság

Immár 16. alkalommal jelentkezett szombaton az Alsószéktói Vigasság a Melinda Parkban. A rendezvény egyúttal otthont adott az Országos Lions Club Főzőversenyének, amit a kecskeméti tagszervezet, a Szent László Lions Club nyert meg.

  

 
 
 
        
Ezt írták rólunk ...

 

Meghívó  -  Alsószéktó Vigasságra

2017-ben is szeretettel várjuk Önt és a kedves családját szeptember 2-án, szombaton az 16. Alsószéktói Vigasságra!  Színvonalas programjaink ismét sok érdeklődőt vonzanak a Melinda parkba, ahol egy kellemes napot tölthetnek el. Jó szórakozást kívánunk! 

 
  
 

 

 
 
 
.